Egzaminy zawodowe

  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
  • Drukuj zawartość bieżącej strony

EGZAMINY POPRAWKOWE

 

EGZAMIN PISEMNY

 

PODSTAWA PROGRAMOWA 2017

21 czerwca 2022  wtorek

Nazwa kwalifikacji

Sala

Godzina

Czas

 

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH 343404

TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI 314403

TG.16.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Sala 16

12.00

60

 

TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.

TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ 422103

TG.14. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych

Sala 16

10.00

60

 

 

EGZAMIN PRAKTYCZNY

 

PODSTAWA PROGRAMOWA 2017

20 czerwca  2022 r.- dokumentacja PONIEDZIAŁEK

 

Nazwa kwalifikacji

Sala

Godzina

Czas

 

 

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH 343404

 

TG.16.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

 

 

Sala gimnastyczna

13.00

150

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KELNER 513101

 

TG.11. Organizacja usług gastronomicznych

 

Sala 22 (21)

13.00

150

 

 
 
 

TECHNIK HOTELARSTWA 422402

 

TG.13. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie.

 

 

Sala 14

13.00

150

 

 
 
 
 

TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ 422103

 

TG.15. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych

Sala 13

13.00

150

 

 

TG.14. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych

Sala 12

09.00

150

 

 

TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI 314403

 

TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych.

Sala 11

13.00

180

 

 

 

INFORMACJE DOTYCZĄCE EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE

Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie 

Proszę zapoznać się z informacjami w załączonej dokumentacji

 

UWAGA  Uczniowie przychodzą godzinę wcześniej przed rozpoczęciem egzaminu.

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2015-06-02
Data publikacji:2015-06-02
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:
Liczba odwiedzin:8335