Egzaminy zawodowe
EGZAMINY POPRAWKOWE
EGZAMIN PISEMNY
PODSTAWA PROGRAMOWA 2017
21 czerwca 2022 wtorek
Nazwa kwalifikacji |
Sala |
Godzina |
Czas |
|
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH 343404 TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI 314403 |
||||
TG.16.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych |
Sala 16 |
12.00 |
60 |
|
TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych. |
||||
TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ 422103 |
||||
TG.14. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych |
Sala 16 |
10.00 |
60 |
|
EGZAMIN PRAKTYCZNY
PODSTAWA PROGRAMOWA 2017
20 czerwca 2022 r.- dokumentacja PONIEDZIAŁEK
Nazwa kwalifikacji |
Sala |
Godzina |
Czas |
|
|
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH 343404 |
|
||||
TG.16.Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
|
Sala gimnastyczna |
13.00 |
150 |
|
|
KELNER 513101 |
|||||
TG.11. Organizacja usług gastronomicznych
|
Sala 22 (21) |
13.00 |
150 |
|
|
TECHNIK HOTELARSTWA 422402 |
|
||||
TG.13. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie.
|
Sala 14 |
13.00 |
150 |
|
|
TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ 422103 |
|
||||
TG.15. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych |
Sala 13 |
13.00 |
150 |
|
|
TG.14. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych |
Sala 12 |
09.00 |
150 |
|
|
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI 314403 |
|
||||
TG.17. Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych. |
Sala 11 |
13.00 |
180 |
|
INFORMACJE DOTYCZĄCE EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie
Proszę zapoznać się z informacjami w załączonej dokumentacji
UWAGA Uczniowie przychodzą godzinę wcześniej przed rozpoczęciem egzaminu.
Pliki do pobrania
Harmonogram egzaminów (536.26 KB)
Informacje dla zdających (416.24 KB)
Materiały na część pisemną (648.83 KB)
Materiały na część praktyczną (665.18 KB)
Procedura postępowania (360.09 KB)
Procedury zapewniające bezpieczeństwo (444.24 KB)
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | |
---|---|
Data utworzenia: | 2015-06-02 |
Data publikacji: | 2015-06-02 |
Osoba sporządzająca dokument: | |
Osoba wprowadzająca dokument: | |
Liczba odwiedzin: | 9171 |