Plan praktyk zawodowych
PLAN PRAKTYK ZAWODOWYCH DLA KLAS TECHNIKUM
NA ROK SZKOLNY 2021-2022
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019- po gimnazjum |
||||
1. |
Tt/h/k-G – wychowawca: Marchwicka Aneta |
|||
grupa |
Technik hotelarstwa |
20.09.2021 -15.10.2021 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
grupa |
Technik usług kelnerskich |
20.09.2021 -15.10.2021 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
grupa |
Technik organizacji turystyki |
20.09.2021 -15.10.2021 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
2. |
|
|||
grupa |
Technik żywienia i usług gastronomicznych |
18.10.2021-12.11.2021 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
grupa |
Technik technologii żywności |
18.10.2021-12.11.2021 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
3. |
3 Tż-P – wychowawca: Elina Gulasaryan Kolejni wychowawcy: |
|||
grupa |
Technik żywienia i usług gastronomicznych |
25.11.2021-22.12.2021 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019- po szkole podstawowej |
||||
4.
|
|
|||
grupa |
Technik obsługi turystycznej |
07.02.2022-04.03.2022 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
grupa |
Technik hotelarstwa |
07.02.2022-04.03.2022 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
|
||||
grupa |
Technik żywienia i usług gastronomicznych |
07.02.2022-04.03.2022 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
5. |
|
|||
grupa |
Technik żywienia i usług gastronomicznych |
25.04.2022- 20.05.2022 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
grupa |
Technik technologii żywności Kolejni |
25.04.2022- 20.05.2022 |
140 godzin- 4 tygodnie |
|
|
grupa |
Kelner |
25.04.2022- 20.05.2022 |
|
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | |
---|---|
Data utworzenia: | 2021-10-19 |
Data publikacji: | 2021-10-19 |
Osoba sporządzająca dokument: | |
Osoba wprowadzająca dokument: | |
Liczba odwiedzin: | 2381 |