Klaster spożywczy
KLUCZOWE TEMATY WSPÓŁPRACY Z KLASTREM SPOŻYWCZYM
1.Organizacja praktyk zawodowych dla uczniów Zespołu Szkół Gastronomiczno- Hotelarskich im. Janka Bytnara „Rudego”;
2.Rozbudowa struktur regionalnych, współpraca przedsiębiorstwami sektora spożywczego;
3.Organizacja szkoleń, kursów, warsztatów dla uczniów i nauczycieli;
4.Organizacja wycieczek przedmiotowych do zakładów pracy;
5.Dostęp do bazy materiałów edukacyjnych dla nauczycieli;
6.Promowanie działań szkoły poprzez zamieszczanie na stronie internetowej;
7.Wzajemna promocja wszystkich członków Klastra Spożywczego (strona internetowa);
Rozwiń Metryka
Podmiot udostępniający informację: | |
---|---|
Data utworzenia: | 2018-04-16 |
Data publikacji: | 2018-04-16 |
Osoba sporządzająca dokument: | |
Osoba wprowadzająca dokument: | |
Liczba odwiedzin: | 5172 |