Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich im. Janka Bytnara "Rudego" w Kaliszu

Klaster spożywczy

KLUCZOWE TEMATY WSPÓŁPRACY Z KLASTREM  SPOŻYWCZYM

1.Organizacja praktyk zawodowych dla uczniów Zespołu Szkół Gastronomiczno- Hotelarskich im. Janka Bytnara „Rudego”;

2.Rozbudowa struktur regionalnych, współpraca przedsiębiorstwami  sektora spożywczego;

3.Organizacja szkoleń, kursów, warsztatów dla uczniów i nauczycieli;

4.Organizacja wycieczek przedmiotowych do zakładów pracy;

5.Dostęp do bazy materiałów edukacyjnych dla nauczycieli;

6.Promowanie działań szkoły poprzez zamieszczanie na stronie internetowej;

7.Wzajemna promocja wszystkich członków Klastra Spożywczego (strona internetowa);

 

 

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2018-04-16
Data publikacji:2018-04-16
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:
Liczba odwiedzin:4910