Aktualności - przegląd

„BEZPIECZNIE OD STARTU”

W dniu 05.11.2025 r. uczennice Branżowej Szkoły I Stopnia kształcące się w zawodzie cukiernik: Przedwolska Anastazja (kl. 2), Ankiel Gabriela (kl. 2 ), Bąkowska Patrycja (kl. 2) oraz Skórczak Magdalena (kl. 3 ) wzięły udział w etapie regionalnym XXIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu Wiedzy o Zasadach Bezpieczeństwa i Higieny Pracy dla Uczniów Zakładów Rzemieślniczych „Bezpiecznie od Startu”. Celem konkursu jest popularyzowanie wiedzy z zakresu podstawowych przepisów prawnej ochrony pracy oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy wśród uczniów kształcących się w zawodach rzemieślniczych.

576995540 1421241130008318 8917443351805247917 n

 

logo-bytnar-gastronomik-poz-white1.png
© 2025, Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
im. Janka Bytnara "Rudego"
ul. Wodna 11-13, 62-800 Kalisz
tel. 62 5016056
e-mail: sekretariat@zsgh.kalisz.pl
Dyrektor Szkoły: Dorota Szaleniec-Plichta

Search