Aktualności - przegląd

Konkurs wiedzy o zasadach bezpieczeństwa i higieny pracy dla uczniów z zakładów rzemieślniczych

W dniu 6 listopada 2024 uczennice Laura Holčik kl. 3 kelner, Nikola Ochocka kl.3 kucharz, Anastazja Przedwolska kl.1 cukiernik, Gabriela Ankiel kl. 1 cukiernik z Branżowej Szkoły I Stopnia w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich im. Janka Bytnara "Rudego" w Kaliszu wzięły udział w etapie regionalnym XXII edycji ogólnopolskiego konkursu wiedzy o zasadach bezpieczeństwa i higieny pracy dla uczniów z zakładów rzemieślniczych "Bezpiecznie do startu!".

684584a4 d86c 41dc ad06 1766278fbb82

 

logo-bytnar-gastronomik-poz-white1.png
© 2024, Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich

Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
im. Janka Bytnara "Rudego"
ul. Wodna 11-13, 62-800 Kalisz
tel. 62 5016056
e-mail: sekretariat@zsgh.kalisz.pl
Dyrektor Szkoły: Dorota Szaleniec-Plichta

Search