Jesteś tutaj: Start / Oferta edukacyjna / Technikum

Technikum

  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
  • Drukuj zawartość bieżącej strony

.

Artykuły

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Przejdź do - Technik żywienia i usług gastronomicznych

Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: język angielski lub język niemiecki, biologia lub geografia.

Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.

Czytaj więcej o: Technik żywienia i usług gastronomicznych

Technik technologii żywności

Przejdź do - Technik technologii żywności

Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: język angielski, chemia.

Przedmioty punktowane: język polski, chemia, matematyka, język obcy.

 

 

Czytaj więcej o: Technik technologii żywności

Kelner

Przejdź do - Kelner

Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: język angielski, geografia.

Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.

 

 

 

Czytaj więcej o: Kelner

Technik obsługi turystycznej

Przejdź do - Technik obsługi turystycznej

Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: język angielski, geografia.

Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.

 

Czytaj więcej o: Technik obsługi turystycznej

Technik hotelarstwa

Przejdź do - Technik hotelarstwa

Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: język angielski, geografia.

Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.

 

Czytaj więcej o: Technik hotelarstwa

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2015-05-27
Data publikacji:2015-05-27
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:
Liczba odwiedzin:8496