Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich im. Janka Bytnara "Rudego" w Kaliszu

Technikum

.

Artykuły

Technik żywienia i usług gastronomicznych

Przejdź do - Technik żywienia i usług gastronomicznych

Innowacja - dietetyka

Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: język angielski lub język niemiecki, biologia lub geografia.

Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.

Czytaj więcej o: Technik żywienia i usług gastronomicznych

Technik technologii żywności

Przejdź do - Technik technologii żywności

Innowacja - zarządzanie jakością żywności

Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: język angielski, chemia.

Przedmioty punktowane: język polski, chemia, matematyka, język obcy.

Klasa patronacka firmy Nestle odział w Kaliszu

 

 

Czytaj więcej o: Technik technologii żywności

Technik usług kelnerskich

Przejdź do - Technik usług kelnerskich

Innowacja  - barista, barman

Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: język angielski, geografia.

Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.

 

 

 

Czytaj więcej o: Technik usług kelnerskich

Technik organizacji turystyki

Przejdź do - Technik organizacji turystyki

Innowacja - pilot wycieczek

Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: język angielski, geografia.

Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.

 

Czytaj więcej o: Technik organizacji turystyki

Technik hotelarstwa

Przejdź do - Technik hotelarstwa

Innowacja - menadżer hotelu

Przedmioty realizowane w zakresie rozszerzonym: język angielski, geografia.

Przedmioty punktowane: język polski, matematyka, geografia, język obcy.

 

Czytaj więcej o: Technik hotelarstwa

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2015-05-27
Data publikacji:2015-05-27
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:
Liczba odwiedzin:15569