Szkolny etap XXIII edycji Olimpiady Wiedzy o Żywności i Żywieniu.

  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
  • Drukuj zawartość bieżącej strony
19 listopada 2018

Dnia 09.11.2018r. w Zespole Szkół Gastronomiczno- Hotelarskich im. Janka Bytnara "Rudego" odbył się szkolny etap XXIII edycji Olimpiady Wiedzy o Żywności i Żywieniu. Tematyką wiodącą tegorocznej olimpiady są: "Produkty mleczne- technologia i rola w żywieniu". Do etapu wojewódzkiego zakwalifikowali się następujący uczniowie z naszej szkoły: Jakub Królak (Klasa: IV TŻK) oraz Julia Jabłońska (klasa: IV TŻ"A"). Etap wojewódzki olimpiady odbędzie się 11 stycznia 2019 roku w Poznaniu. 

Osoby przygotowujące uczniów do olimpiady: Katarzyna Korpik i Milena Kwaśniak-Nowak

Rozwiń Metryka

Podmiot udostępniający informację:
Data utworzenia:2018-11-19
Data publikacji:2018-11-19
Osoba sporządzająca dokument:
Osoba wprowadzająca dokument:
Liczba odwiedzin:59